egyedi weboldal fejlesztés

Minden vállalkozás eltérően működik, különféle technológiát alkalmaz és egyedi problémákkal küzd. Egyedi webes megoldásokkal igazodunk ehhez, használva a piacon fellelhető legfrissebb know-how -t. Csapatunk frontend, backed, architect kompetenciákkal rendelkezik.

Teljesen saját fejlesztésű, kulcsrakész moduljaink, integrációink az általános és – egy weboldallal szemben támasztott - elengedhetetlen igények nagy részét lefedik, ezzel biztosítva az e-felület gyors bevezetését, valamint annak költséghatékonyságát. Egyedileg fejlesztett motor és háttér, gyorsan bevezethető weboldal, funkciólehetőségek tárháza széles, bővíthető, felhasználóbarát adminfelület…stb. Ezeket az általánosan elvárható, rendelkezésre álló elemeket egészítjük ki az ügyfél által kívánt funkciókkal, fejlesztésekkel.

a közös munka, az együttműködés folyamata

Pontos – a hosszú évek gyakorlatát figyelembe véve kialakított – ügyfélkommunikációs rendszer áll rendelkezésre, amelynek célja, hogy a teljes projekt jól áttekinthető és jól nyomon követhető legyen mind az ügyfél mind pedig kollégáink számára.

1

IGÉNYPONTOK FELMÉRÉSE, WEBSPECIFIKÁCIÓ

Felmérjük, hogy milyen igényeknek és elképzelnek kell megfelelnie az új weboldalnak, pontos webspecifikációt készítünk. Mik azok a speciális modulok, amikre szükség van? Melyik termékünk az, ami a legoptimálisabban megfelel a felvázolt igénynek? Igény esetén az ajánlatot a BatoriGroup vezetője személyesen prezentálja.

2

A weboldal tervezése során a megrendelő ötleteit és igényeit, valamint az elfogadott szakmai tanácsainkat egy grafikailag is jól működő megoldássá alakítjuk. Az elképzelt tartalmakat hatékony struktúrába rendezzük. A látogatók számára vonzó vizuális webdesignt alkotunk.

Grafikai látványtervezés

3

Weboldal fejlesztés

A jövőben is működő megoldásokat alkalmazva elkészítjük a weboldalt. A leghatékonyabb technika kiválasztása, amely az adott projekt számára a legmegfelelőbb. Megtervezzük a weboldalt, webshop-ot, UI/UX tervek készítünk, folyamatosan kommunikálunk az ügyféllel, és ha szükséges, menet közben újabb mérföldköveket határozunk meg közösen.

4

Több eszközön ellenőrizzük az elkészült weboldal/webshop működését. Több szakemberünk is megvizsgálja különböző szempontok alapján a honlap hibátlan működését. A megrendelő is hozzáfér a felületekhez, így Ő is tesztel, jelzi, ha problémát talál.

Tesztelés

5

Átadás

Élesítjük a weboldalt, hogy elérhető legyen a felhasználók számára. Gondoskodunk a folyamatos, hibamentes működésről. Ha további fejlesztésekre van szükség, állunk rendelkezésére!

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.