BatoriGroup

Grafikai tervezés

A vizualitás az a kapocs, mely összeköti Önt célcsoportjával. A vizuális tervezés, a design célja, hogy egy koncepció mentén megvalósított látvánnyal segítsen kommunikálni az Ön cégéről, termékéről, szolgáltatásáról.

A megfelelő design az egyik legfontosabb támogatója lesz abban, hogy egy pillantással meggyőzze meglévő és leendő ügyfeleit, partnereit mindazon értékekről, melyet vállalkozása képvisel.

A Batori Group grafikai- és design csapata abban tud segíteni, hogy ötletei, vállalkozása, terméke megfelelő látványt kapjanak. A design érték, melyet az Ön szolgálatába állítunk.

Logo

Meghatározó és kikerülhetetlen, az alapok alapja. A logó feladata, hogy gyorsan, könnyen és emlékezetesen azonosítsa az Ön vállalkozását, vagy termékét, frappáns módon, könnyen megjegyezhetően. A logó segítségével célcsoportja egy pillantással azonosítani tudja a brandet. Mivel a logó kiemelt értékteremtő és azonosító-elem egy vállalkozás vizuális kommunikációjában, érdemes figyelmesen és gondosan tervezni. Egy megfelelően elkészített logó ideális esetben a vállalkozás teljes élettartama alatt szolgálja Önt, de minimális “élettartama” is 5-10 év.

A tervezés során cégünk kiemelt figyelmet fordít az Ön logójának elkészítésére, melyhez a legmodernebb szoftverek, a trendek alapos ismerete és évtizedes tapasztalat áll rendelkezésünkre.

BatoriGroup

a logótervezésről

A jó logó kifejezi az Ön elképzeléseit és preferenciáit, esetleg utal a vállalkozás, termék, szolgáltatás témájára. Nálunk elsődleges szempont, hogy a modern logótrendek figyelése mellett az Ön kívánságai teljesüljenek, hiszen azt valljuk, hogy a logó az Öné, Önnek kell azonosulnia vele.

Az alábbiakban szeretnénk felhívni a figyelmét néhány alapszabályra, melyet a logó elkészítése során maradéktalanul figyelembe veszünk, ezáltal válik a logó “működővé”.

logószabályok

  • 1. Egyszerűség, átláhatóság, a kusza elrendezés, stílusok keverésének elkerülése
  • 2. Egyezzen a vállalat, a termék stílusával
  • 3. A logó minden méretben elkészíthető és felismerhető legyen
  • 4. A logó bármilyen felületen és háttéren meg kell, hogy állja a helyét)
  • 5. Kerüljük a színátmeneteket, az árnyékolást, mert megnehezíti a felhasználhatóságot
  • 6. Figyelünk a fizikai megvalósíthatóságra (pl. gravírozás, hímzés)
  • 7. A logóval nem mesélünk történetet: egyértelműen és emlékezetesen azonosítjuk a vállalkozást, a brandet

arculat / corporate identity

Ide tartozik minden állandó, vagy gyakran használt felület, ahol a cég kapcsolatba lép partnereivel. Jellemzően ide tartozik a névjegy, a levélpapír, az e-mail aláírás, a közösségi média felületei stb.

Az arculati elemek összeválogatásakor a legfontosabb szempont, hogy milyen formában, hol találkozik a vállalkozás az ügyfeleive, illetve milyen alapvető kommunikációs csatornákat használ. Az arculat kialakításakor segítünk Önnek abban, hogy ezeket a kommunikációs csatornákat feltárva és elemezve kiderítsük, mely elemekre van szükség.

Az arculati elemek híven tükrözik a cég stílusát, összhangban vannak a logóval. Használatukkal a cég egy állandó, felismerhető vizuális kapcsolatot tud létrehozni vásárlóival, partnereivel, dolgozóival, akárcsak az őt körülvevő társadalommal. A beazonosíthatóság, az egyediség napjainkban kulcsfontosságú. A jól megtervezett logó önmagában kevés, az arculati elemekkel kiegészítve azonban biztos lehet benne, hogy a vállalkozás egyértelműen felismerhető lesz.

Azt, hogy Önnek pontosan milyen elemekre lesz szüksége, felmérés után tudjuk kialakítani.

a két arculati csoport

1Ide tartoznak a minimálisan elvárt és megvalósítandó elemek, melyek a cég mindennapi kommunikációjában elengedhetetlenek: pl. névjegykártya, közösségi média profilok, e-mail aláírás.

2Az 1-es pont tartalmát tovább bővítve ide tartoznak azok az elemek, melyeket a cég gyakran, vagy rendszeresen használ: pl. levélpapír, boríték, mappa, jegyzettömb, média-megjelenések fix desig-elemei, stb.

ONLINE DESIGN

A legtöbb vállalkozás jelentős online életet él, melynek megvalósításához a tudatos, átgondolt design is hozzátartozik.

A BatoriGroup abban tud segíteni, hogy online projektjei a legmagasabb minőséget kapják, ahol a design visszatükrözi a cég stílusát, illeszkedik az arculat elemeihez, és minden esetben segít a márkahűség, a bizalom és a felismerhetőség kiépítésében.

Elég terjedelmes az online megjelenés listája (és folyamatosan bűvül), de a szakmai alapvetések változatlanok. Cégünk elkötelezett a professzionálisan megvalósított online termékek mellett. A teljesség igénye nélkül mutatjuk be ezek körét: webbanerek, közösségi média profil- és borítóképek, videó intrók, sőt: image videók, bejegyzések, vlogok, e-könyvek, interaktív pdf, online katalógusok, virtuális névjegykártyák, hírlevelek....

A lehetőségek száma végtelen, lehet, hogy éppen Ön szeretne egy teljesn új online elképzelést megvalósítani! Állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal!

nyomtatott termékek

A nyomtatott, vagy egyéb fizikai formában megjelenő termékek tervezése, kivitelezése szintén fontos területe a designnak. A BatoriGroup szívesen áll rendelkezésére bármely fizikai termék megvalósításában: kiadvány, szórólap, névjegykártya, levélpapír, boríték, címke, csomagolás, könyv, magazin, autómatrica, ajándéktárgy, naptár.... és még ezer lehetőség tekintetében.

Mivel a nem online termékeknek sajátos jellemzői vannak, minden esetben alapos felmérés után kezdjük a tervezést. Természetesen a kivitelezés legvégéig támogatjuk Ügyfeleinket, így segítünk a megvalósításban részt vevő harmadik féllel (pl. nyomda) való kapcsolattartásban.

BatoriGroup

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.