MAGENTO webáruház fejlesztés

A Magento webshop motor a világ egyik legfejlettebb, vezető webshop keretrendszere. Azoknak ajánljuk, akik egy komoly, vezető technológián alapuló e-kereskedelmi portált szeretnének elindítani aránylag rövid időn belül, gyors bevezethetőséggel.

A Magento jó megoldás erre a célra, hisz folyamatos karbantartást élvez, több év múlva is megállja a helyét az e-piacon. Számtalan beépített, komplex funkcióval rendelkezik, mely a legtöbb webáruháznak elegendő és egyben garancia is a gyors induláshoz. Egy egyedire varázsolható, felhasználóbarát arculatot mutató webáruház, ami pontosan és praktikusan kezelhető vásárlóként is. Ehhez mi szakértői segítséget és hátteret tudunk biztosítani, a használatához szükséges tudást pedig átadjuk.

Magento

miért érdemes magento webáruházat indítani?

A Magento rendszer előnyei mind fejlesztői, mind felhasználói oldalról kimagaslóak: kiterjedt funkcionalitással rendelkezik, melyet a moduláris felépítés tesz maximálisan rugalmassá, bármilyen ügyféligény kielégítésére alkalmassá.

BatoriGroup

Fókuszban a vásárlás

A Magento keretrendszer egyik legfontosabb előnye, hogy minden olyan modult tartalmaz, mely a vásárlási folyamat optimális végigvitelét biztosítja. Részletes termékadatlapok, egyszerű kosárkezelés, előző rendelések követése... a lista még hosszan folytatható.

vevőkezelés

Speciális vásárói csoportok? Célzott kínálat? A Magento számára nem jelent gondot, hogy az elsődleges célcsoporton túl további vásárlói kategóriákat alakítsunk ki, melyek számára egyéni beállításokat hozhatunk létre. A létrehozható akciók, kuponok és egyéb promóciós megoldások tárháza szinte végtelen.

Katalógus funkciók

Sokrétű termék-beállítás, kategóriánként eltérő design, termékösszehasonlítás, intelligens keresési és rendezési funkciók. Tetszőleges mennyiségben hozhatóak létre azok a termékjellemzők, melyekre a felhasználók könnyen rákereshetnek, ezáltal a vevőkiszolgálás professzionális szintre emelhető.

SEO

Napjainkban a megfelelő keresőoptimalizálás elengedhetetlen egy professzionális webshop esetében. A Magento teljeskörű SEO beállítást tesz lehetővé, melyet rugalmas szerkesztés és tiszta, a robotok számára jól indexelhető kód jellemez.

BatoriGroup

adminisztrálhatóság

A Magento adminisztrációs felülete letisztult, könnyen tanulható és kezelhető. Több áruház kezelése esetén egy adminisztrációs felületen követhetjük nyomon a shopok életét. A beépített statisztikák a stratégiai döntéshozatalban, a célcsoport jobb megismerésében, a célzott értékesítés megvalósításában segítenek.

BatoriGroup

multi store

A Magento rendszer több webshop kialakítását és egyidejű kezelését teszi lehetővé, melyek akár teljesen eltérő termékkínálattal és / vagy célcsoporttal rendelkeznek. Ezáltal lehetőség nyílik egy komplex e-kereskedelmi rendszer kialakítására és kezelésére.

fizetés, szállítás

Általánosan használt és különleges fizetési eljárások, egyénileg fejlesztett bankkártyás fizetési integráció és a szállítási módok széles köre jellemzi a Magentot.

biztonság

A Magento a PHP alapú webshop motorok közül jelenleg az egyik legbiztonságosabb.

Beépített cms rendszer

Könnyedén megvalósítható microsite-ok létrehozása, szöveges tartalmak készítése és elhelyezésére. A Magento fejlett tartalomkezelési funkcióival tulajdonképpen egy CMS rendszer hozható létre.

A Magento tehát egy olyan vezető webáruház keretrendszer, mely biztonságosan és teljes körűen szolgálja ki mind a vásárlókat, mind a webshop üzemeltetőit. Tökéletes választás nagyvállalati környezetben, több tíz- vagy akár százezer termék esetén is, köszönhetően a nagyfokú stabilitásnak. Segítségével több webshopból álló e-kereskedelmi rendszer kialakítása is lehetséges, ahol az adminisztráció továbbra is egyszerű és átlátható. Kis- és középvállalatok számára is ideális, minden e-kereskedelmi igényt ki tud elégíteni. Erős, nemzetközi fejlesztői környezet, nyílt forráskód, biztonság, modularitás és rugalmasság. Ezek a Magento rendszer legfontosabb jellemzői. A Magento választásával Ön egy stabil, jól kezelhető webáruház rendszer kap, mely hosszú távon képes kiszolgálni webshopja igényeit.

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.