SZAKTERÜLETEINK

Kalapácsot csak a hobbinkhoz használunk, a szakmánkban a finom, precíz megoldások hívei vagyunk.

Egyedi webáruház fejlesztés

A saját fejlesztésű, kulcsrakész moduljaink, integrációink az általános és – egy weboldallal szemben támasztott - elengedhetetlen igényeket lefedik, ezzel biztosítva az e-felület gyors bevezetését, valamint annak költséghatékonyságát.

Bővebben

Prestashop webáruház fejlesztés

A Prestashop rendszere egy komplett webkereskedelmi megoldás termékek webes értékesítésére. Azoknak ajánljuk, akik egy komoly, vezető technológián alapuló e-kereskedelmi portált szeretnének elindítani aránylag rövid időn belül, gyors bevezethetőséggel.

Bővebben

Egyedi weboldal fejlesztés

Minden vállalkozás eltérően működik, különféle technológiát alkalmaz és egyedi problémákkal küzd. Egyedi webes megoldásokkal igazodunk ehhez, használva a piacon fellelhető legfrissebb know-how -t. Csapatunk frontend, backed kompetenciákkal rendelkezik.

Bővebben
BatoriGroup

Ergonómiai tervezés

Egy weboldal tervezésének fontos mozzanata annak ergonómiája: mit mutassunk a képernyőn és mit nem, hogyan vezessük a látogatónk figyelmét, mire fókuszáljon az, aki már döntést hozott mellettünk? A drótváz elkészítése költséghatékonnyá teszi a fejlesztést.

Bővebben

Ux optimalizálás

A webáruházak, weboldalak használhatósága kiválóan mérhető és hatékonyan optimalizálható. Egy weboldal élete a tartalmon túl a folyamatos optimalizálás, a felhasználói élmény és a konverzió javítása. Olyan webáruházak számára hasznos, akik üzleti teljesítményüket szeretnék javítani.

ez érdekel
BatoriGroup

UI design

Az ergonómiai webtervezés után következik a látvány megálmodása. Ezen a ponton kel életre mindaz, amit eddig terveztünk, felvázoltunk. Elénk tárul a világ, amit a weboldalunk látogatói is élvezni fognak. Mindig több grafikai koncepciót készítünk és a legjobb variáció kerül tökéletesítésre.

részletek

frontend fejlesztések

Kreatívan praktikus és jó minőségű frontend megoldásokat készítünk, amik a designon túl önmagukban is tovább gazdagítják a felhasználói élményt, ez az ötletes megoldások művészete, ahol a design és a programozás szinte összeforr.

tovább

backend fejlesztések

A backend fejlesztések során a komplexebb funkcionális részeket készítjük el. Amíg a frontendet látjuk, addig a backendet „csak” tapasztaljuk. Azért dolgozunk, hogy ez a „tapasztalás” a legpozitívabb legyen, egyedi alkalmazásokat és rendszerintegrációs megoldásokat szállítunk.

bővebben

weboldal üzemeltetés

A weboldal elkészülte után egy fázis ugyan lezárul, de ezzel együtt egy nagyon fontos hosszútávú munkafolyamat, a weboldal nyilvános „üzemelése” és annak szakszerű üzemeltetése elkezdődik. Elengedhetetlen, hogy weboldala professzionális karbantartást és üzemeltetést kapjon.

kíváncsi vagyok

terméktámogatás

Projektjeink többsége nem zárul le az átadással, opcionálisan utógondozuk, melyek tapasztalataink szerint nagyon hasznosak és néha nélkülözhetetlenek az optimális működés/működtetés érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen.

bővebben
BatoriGroup

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.