Itt vagyunk

Az elképzelés megvalósítása egy üzenetnyire van Öntől.

Kapcsolat

Számunkra az egyik legfontosabb szó. Kapcsolatba lépni, kapcsolatban lenni ügyfeleinkkel; ez motivál minket a mindennapi munka során.
Minden üzenet, minden hívás, minden levél fontos. Megtisztelőnek tartjuk, hogy weboldalunkon keresztül kapcsolatba lép velünk és mivel elkötelezett hívei vagyunk a gyors és hatékony kommunikációnak, 24 órán belül válaszolunk üzenetére.

További elérhetőségeinken is megtalál bennünket:

Az üzenet elküldésével Ön elfogadja Adatkezelési Szabályzatunkat. Minden, Ön által megadott adatot bizalmasan, üzleti titokként kezelünk, az harmadik fél részére nem adjuk tovább. Kéretlen e-maileket nem küldünk.

BatoriGroup

Milyen területen tudunk önnek segíteni?

Egyedi webáruház fejlesztés

Egyedi webáruház fejlesztés

Prestashop webáruház fejlesztés

Prestashop webáruház fejlesztés

Egyedi weboldal fejlesztés

Egyedi weboldal fejlesztés

Szerver hosting

Szerver hosting

Dolgozzunk együtt, mert

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.