RÓLUNK

A CEE régió jelentős e-kereskedelmi szereplőinek üzleti kihivásain edzödtünk. Célunk, hogy képessé tegyük ügyfeleinket a rugalmas alkalmazkodásra és a hatékony digitális ügyfélkiszolgálásra.

Digitális kompetencia bármely iparágban

Már tíz éve jelen vagyunk a hazai digitális fejlesztési piacon, mindig fiatalos lendülettel nyúlunk webáruházak és weboldalak fejlesztési projektjéhez; közepes és nagyvállalatokat segítünk a digitális elindulásban, újraindulásban vagy átalakulásban.

A megfelelő célhoz, projekthez mindig a megfelelő eszközt választjuk, ezért tudunk hatékony, gyors munkát végezni ügyfeleink számára.

Több, mint 150 projektet valósítottunk meg sikerrel és ezt a rengeteg tapasztalatot és tudást tudjuk Önnek felajánlani annak érdekében, hogy digitális megjelenése mindenféle szempontból megfeleljen a kor legfrissebb kívánalmainak is.

BatoriGroup

Komplexitás

Mindehhez stabil technológiai hátteret biztosítunk. A webfejlesztés, alkalmazásfejlesztés nem létezhet hosting szolgáltatás, domain regisztráció, az igényeket kiszolgáló szerverpark, stabil biztonságtechnikai háttér nélkül. Egyedi fejlesztések, átgondolt, jól strukturált háttérrendszer, folyamatos képzés, a webfejlesztés újdonságainak nyomon követése jellemzi mindennapi munkavégzésünket.

PROFESSZIONÁLIS ÜGYFÉLKEZELÉS

A Batori Group különös figyelemmel és megfelelő professzionális eszközökkel kezeli projektjeit, az ügyfélkiszolgálás és ügyfél kapcsolattartás számunkra egy kardinális kérdés. Azt valljuk, hogy hatékony munkát csak közös odafigyeléssel és együttes munkával lehet és érdemes végezni. Mindezen gyakorlati folyamatok azt a célt szolgálják, hogy az Ön projektje minél hatékonyabban, minél pontosabban és a tervezett időintervallumon belül elkészüljön mindenki megelégedettségére.

Minden ügyfelünk dedikált projektmenedzserrel tartja a kapcsolatot az információvesztés elkerülése érdekében.

Egycsatornás kommunikációt preferálunk és várunk is el. Ennek több módja lehetséges, Ön dönti el, hogy melyik a legkedvezőbb:
1. Meghatározott e-mail címen keresztül történik a kommunikáció. Egyéb csatornából érkező forrásanyagot, kérést nem tudunk figyelembe venni.
2. Online projektkezelő rendszerben történik a kommunikáció, mely mindig és mindenki számára elérhető és nyomonkövethető. Általunk használt és biztonságos rendszerek: Asana, Microsoft Visio, Trello. Ezek bármelyike választható a projekt kezelésére.

Ügyfeleink minden esetben kapnak egy schedule-t, egy ütemtervet és egy "ügyfél feladatlistát", melynek célja a tervezhetőség.

Heti egyszer egy közösen meghatározott időpontban történik a konzultáció (online, e-mail-es vagy személyes). Ez hatékony kéréskezelést eredményez, ekkor mindkét fél felvázolhatja a projekttel kapcsolatos aktuális kérdés-, kéréslistáját.

A design tervezés online interaktív platformon történik, a webfejlesztés pedig egy online elérhető tesztoldalon, így az ügyfél mindig láthatja az aktuális, valós idejű állapotot, illetve a munka előrehaladtát.

Kezdjük el együtt!

Partnereink

Amazon
Google Cloud
T-System
Elementor
Megento
Wordpress

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.