weboldal
üzemeltetés

Villámgyors. Skálázható. Biztonságos.

A weboldal elkészülte után egy fázis ugyan lezárul, de ezzel együtt egy nagyon fontos hosszútávú munkafolyamat, a weboldal nyilvános „üzemelése” és annak szakszerű üzemeltetése elkezdődik. Elengedhetetlen, hogy weboldala professzionális karbantartást és üzemeltetést kapjon.

Cégünk többek között privát felhős hátteret tud biztosítani, valamint kiemelt support-ot. A webfejlesztő cégek zömmel olyan nyílt forrású szoftverekkel dolgoznak (például WordPress, WooCommerce), amelyeket átadás után rendszeresen frissíteni kell. Frissítéskor az oldal új funkciókat kaphat, vagy mondjuk biztonsági hibákat javíthatunk általuk. Ha nincs, aki ezeket rendszeresen karbantartsa, frissítse, akkor az komoly fennakadást, üzemelési problémákat okozhat.

A weboldal üzemeltetés szolgáltatásunkat választva Önnek nem lesz ilyen problémája!

villámgyors privát felhő

Privát felhő megoldásunk automatikusan skálázódó, együttesen használva a felhő által garantál kiemelt szintű biztonságot és a dedikált szerver magas teljesítményét.

Ajánlatot Kérek

automatikus skálázás

Rendszerünk felkészült a legbonyolultabb marketing kampányok zavartalan kezelésére is.

rendszermérnöki támogatás

Szakmai tapasztalatainkkal és számottevő gyakorlatunkkal szívesen támogatjuk meglévő fejlesztő csapatát annak érdekében, hogy áruháza gyorsabban dolgozzon, adott esetben akár Root SST-t is biztosítunk.

tényleg villámgyors webáruház

Az elektronikus kereskedelemben, különösen azóta, hogy az okostelefonos keresés már jóval gyakoribb, mint az asztali számítógépes, az oldal betöltésének sebessége a legfontosabb szempont. Éppen ezért a webáruház gyorsaság terén nem ismerünk kompromisszumot. A gyorsabb oldalbetöltés bizalmat ébreszt a vásárlóban és nagyobb konverziót eredményez.

Ezt a gyorsaságot úgy tudjuk biztosítani és garantálni, hogy egyszerre több szerveren fut a weboldal kiszolgálása, emellett biztonságot nyújt az is, hogy gépparkban mindig rendelkezésre áll egy vagy két olyan gép, ami át tudja venni az esetlegesen meghibásodott gép szerepköreit, így minimálisra csökkentve az esetleges szolgáltatás kimaradásokat.

rendszeres mentés és tárolás

A Batori group által biztosított tárhelyekről minden esetben rendszeresen végzünk biztonsági mentéseket, melyeket tárolunk is, ezzel biztosítva ügyfeleinknek, hogy weboldaluk adatállománya visszaállítható legyen bármilyen felmerülő probléma esetén. Ezeket a mentéseket naponta végezzük és minden olyan adatot mentünk, melynek hosszútávú megőrzése indokolt. A napi mentéseket 30 napig, a heti rendszerességű mentéseket pedig 90 napig tároljuk.
A folyamat során a következő adatokat mentjük és tároljuk:

 • webtárhely (FTP) - web és felhasználói fiókok teljes mentése
 • minden felhasználó IMAP mappájában található teljes levelezése
 • a webtárhelyhez tartozó MySQL/PgSQL adatbázisok teljes mentése
 • weblap látogatottsági naplók, elérési naplók, hibanaplók
 • működési naplók, az egyéb kiszolgálással kapcsolatos adatok

Weboldala biztonsága és zavartalan működése érdekében rendszerünk nem csak az adatokat menti és tárolja, hanem magáról a tároló rendszerről is folyamatos mentést készít, egyfajta replikáció történik, melynek hozadékaként hardware meghibásodás esetén a replikációs rendszer teljes egészében át tudja venni az elsődleges tárolórendszer helyét egy percen belül.

kiemelt ajánlat!

Bizonyosodjon meg most INGYENESEN arról, hogy weboldala képes gyorsabban működni.
Ajánlatunk egy ingyenes próba - hónap!

BatoriGroup

support szerződés

A weboldal elkészülte után elengedhetetlen a megfelelő és folyamatos karbantartás. A szakemberek nagy része nyílt forrású szoftverekkel dolgoznak (például WordPress, WooCommerce), amelyek átadás után rendszeres frissítést igényelnek, új funkciók beállításai vagy éppen biztonsági hibajavítások történek meg ilyenkor.
Ezen a ponton tud a BatoriGroup segítséget nyújtani.

Support szolgáltatásunkban ötvözzük a professzionális tárhelyszolgáltatást és a megfelelő karbantartást, ami azért szükséges, hogy a weboldal megfelelően, gyorsan és biztonságosan üzemeljen.

Mit tartalmaz a havi support csomagunk?

 • Igény esetén új modulok kiválasztása (javaslat alapján) és telepítése
 • Grafikai- és frontend módosítások
 • Az üzemeltetés során keletkezett működésbeli hibák javítása
 • Használatból eredő hibák helyreállítása
 • Olyan hosszútávú fejlesztések, melyek fix havi munkaóraszám ráfordítása mellett valósulnak meg
 • Biztonsági frissítések telepítése
 • Verzió-frissítés
 • Tanácsadás az admin felület használatával kapcsolatban
BatoriGroup

a havi support előnyei

Tervezhetőség: az Ön számára is tervezhető költségek, a mi számunkra pedig tervezhető igényelt kapacitás. Így garantáltan tudunk Önnek fejlesztői kapacitást biztosítani.

A support keretein belül igényelt feladatokat garantáltan elkezdjük 24-48 órán elül. Megállapodás hiányában ez hosszabb folyamat.

A tervezett költségek ismeretében Ön folyamatosan mérni tudja a webáruház fejlesztéséből eredeztethető pénzügyi eredményeket, így a support adta előnyök megtérülését is.

Minden support szerződéssel rendelkező ügyfelünk számára biztosítunk egy dedikált projektmenedzsert, aki az Ön érdekeit előtérbe helyezve végzi munkáját.

A support szerződés automatikusan magában foglalja a szerver szolgáltatást is!

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.