fejlesztések

frontend fejlesztések

A design tervek elkészítésével és annak szerves részeként elindul a frontend kialakítás, vagyis a pixelpontos megvalósítás, az animációk, interakciók fejlesztése és a precízen kidolgozott reszponzivitás. Kreatívan praktikus és jó minőségű frontend megoldásokat készítünk, amik a designon túl tovább gazdagítják a felhasználói élményt. Ez az a vetület, ahol a design és a programozás szinte összeforr.

Ez az a fejlesztés, amivel a látogató interakcióba lép – és amit a böngésző ablakban tapasztal. Az első benyomás, ami meghatározza a teljes felhasználói élményt. Komoly tapasztalataink vannak webáruházak, weboldalak, portálok okostelefonokra és táblagépekre történő optimalizálásában, illetve az ilyen eszközökre jellemző tervezési sajátosságokban.

Frontend fejlesztésre valamennyi weboldal vagy webáruház fejlesztési projektünk során szükség van, célja a design tervek felhasználói felületként való implementálása.

Batorigroup

backend fejlesztések

A Backend fejlesztések során a komplexebb funkcionális részeket készítjük el. Amíg frontendet látjuk, addig a backendet „csak” tapasztaljuk. Azért dolgozunk, hogy ez a „tapasztalás” a legpozitívabb legyen, egyedi alkalmazásokat és rendszerintegrációs megoldásokat szállítunk.

A nyílt forráskódú technológiákat alkalmazunk. Legyen szó vállalati oldalról vagy webáruházról, minden projektünkben igyekszünk maximálisan kihasználni a fejlesztői közösségek felhalmozott tudását, és ahhoz hozzátenni saját szakértelmünket. Ez költséghatékonyabbá, gyorsabbá és könnyebben támogathatóvá teszi projektjeinket.

ajánlatot kérek

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.