A csapatunk

Minőség, pontosság, proaktív hozzáállás és korrekt kommunikáció... Tapasztalataink és ügyfeleink visszacsatolása szerint ezek azok a főbb ismérvek, amik minket jellemeznek. Minden szerződött partnerünknek, ügyfelünknek a tudatosan és szisztematikusan kialakított, jól bevált szolgáltatás-struktúrát kínáljuk. Dolgozzunk együtt!

Bátori Viktor
Bátori Viktor

“360 digitális kompetencia, minden iparágban.”

Munkámból fakadóan folyamatosan utazom, nyitott szemmel járom a világot mind belföldön, mind külföldön. A nyugaton kibontakozó és előremutató technikai és informatikai fejlődést látva az vált a vezérelvemmé, hogy ezt a hazai piacra adaptáljam és megvalósítsam.

A legbüszkébb arra vagyok, hogy miközben professzionális üzleti kapcsolatokra törekszünk, a jó kommunikációnak és a pozitív hozzáállásnak köszönhetően számos partnerünkkel közvetlenebb, nem csak üzleti, hanem baráti kapcsolat is kialakult. Mindez azt igazolja, jó úton haladunk.

Bátori Viktor

ügyvezető

viktor.batori@batori.eu

Takács Ádám
Takács Ádám

Pályafutásom során a szakmai kihívások egyre jobban kitolták kompetenciám határait és ezzel együtt alapvetéssé vált, hogy minden feladatot meg tudjak oldani bonyolultsági szinttől függetlenül, legyen szó bármilyen tervezésről vagy fejlesztésről. Ma már 10 éves aktív programozói tapasztalattal rendelkezem weboldal/webshop témakörben.

Szakterületem PHP alapú rendszerek fejlesztése, MySql adatbázisok tervezése és felépítése, de otthon érzem magam kliens oldalon is, HTML, CSS és JS területen.

Takács Ádám

vezető fejlesztő

adam.takacs@batori.eu

Krizsán Zsuzsanna
Krizsán Zsuzsanna

Vezető designerként ügyfeleink elképzeléseit öntöm vizuális formába, ügyelve a trendek iránymutatásaira és a megvalósítás lehetőségeire. Projektmenedzserként számomra a legfontosabb, hogy feladataink hatékonyan és minden résztvevő számára sikeresen valósuljanak meg. Mindkét területemen nagyon fontosnak tartom, hogy egyfajta hidat képezzek ügyfeleink és kollégáim között, így segítve a közös cél elérését.

Krizsán Zsuzsanna

vezető designer / projektmenedzsment

zsuzsanna.krizsanne@batori.eu

Jese Bettina
Jese Bettina

Az informatikához fűződő vonzalmam szinte születésem óta tart, agrárinformatikai mérnökként végeztem, professzionálisan több, mint 15 éve foglalkozom honlapkészítéssel.

Szakterületem a Wordpress oldalak fejlesztése, valamint webáruházak üzemeltetéséhez nyújtok szakmai támogatást, oktatást. Szakmai ismereteim: webes programozás (html, css, php).

Jese Bettina

oktatás / sitebuild

bettina.jese@batori.eu

Batorigroup

Küldetésünk és egyben munkatársaink alapvető filozófiája, hogy partnereinknek ne csak egy terméket, hanem egy kimagasló minőségű szolgáltatást is nyújtsunk, valamint útmutatást adjunk, példát mutassunk az újításokkal, a trendek naprakész követésével ahhoz, hogy a hazai webfejlesztési iparág is magasabb színvonalra emelkedhessen.

Ehhez olyan kollégákat szerződtetünk, akik felkészültek, saját szakterületükön kimagasló eredményeket értek el és belső motivációval rendelkeznek.

Mi azért vagyunk, hogy Önnek egy kifogástalanul működő online felületet alkossunk, amely nemcsak a weboldal felhasználójának / látogatójának nyújt pozitív benyomást, de kiszolgálja az oldal adminisztrátorát és egyben állja az idő próbáját is.

Alapértékeink