PrestaShop Webáruház Készítés

A PrestaShop egy komplett webkereskedelmi megoldás termékek webes értékesítésére. Azoknak ajánljuk, akik egy komoly, vezető technológián alapuló e-kereskedelmi portált szeretnének elindítani aránylag rövid időn belül, gyors bevezethetőséggel.

A PrestaShop egy jó megoldás erre a célra, hisz folyamatos karbantartást élvez, több év múlva is megállja a helyét az e-piacon. Számtalan beépített, komplex funkcióval rendelkezik, mely a legtöbb webáruháznak elegendő és egyben garancia is a gyors induláshoz. Egy egyedire varázsolható, felhasználóbarát arculatot mutató webáruház, ami pontosan és praktikusan kezelhető vásárlóként is. Ehhez mi szakértői segítséget és hátteret tudunk biztosítani, a használatához szükséges tudást pedig átadjuk.

PrestaShop

miért érdemes prestashop áruházat indítani?

A PrestaShop több mint 3000 funkciót, integrációt és modult ölel fel, a ezeket használva, összeválogatva tud személyre szabott, jól működő webáruházat létrehozni.

BatoriGroup

egyszerű termékkezelés

A PrestaShop adminisztrációs felületén (a boltban) egyszerűen és áttekinthetően kezelheti a termékválasztékot, a termékkategóriákat, illetve a raktárkészletet. A termékkategóriák és termékek viszonya, tartalma könnyen szabályozható. Csoportos műveletek, kötegelt termékkezelésre fejlesztett modulok elérhetők.

rendelések, kosár

A rendelések funkcióban minden részletes információ rendelkezésre áll „adminbarát” módon, könnyen módosítható minden eleme, visszakereshető a vevő előző vásárlási tevékenysége. A kosár használata egyszerű és kényelmes, a rendelési folyamat átlátható, és az adatok könnyen módosíthatóak. Amennyiben a vásárló nem fejezi be a rendelési folyamatot, a kosár a beletett termékeket a beállított ideig megőrzi.

szállítás és fizetés

Számtalan fizetési és szállítási mód kiválasztása, aktiválása lehetséges. Minél több lehetőséget, kombinációt nyújt, tehát minél kényelmesebbé teszi vásárlójának a vásárlási folyamat befejezését, végeredményben annál biztosabbá teszi a pozitív kimenetelt.

strukturáltság

A kategorizálási lehetőség hierarchikus, több szintmélységet biztosít. A termékekhez beállíthatóak egyedi paraméterek, tulajdonságok, amelyek alapján a megfelelő modulokkal szűrőket is létre lehet hozni (pl. gyártó, márka, szín, méret, teljesítmény, stb.).

BatoriGroup

számlázás

Több nemzetközi és hazai ügyviteli/számlázóprogram integrációja elérhető. Az alapértelmezett pénznem mellett lehetőség van több alternatív pénznem beállítására, illetve az aktuális napi árfolyam automatikus lekérdezése szerinti árszámításra is.

BatoriGroup

kommunikáció és marketing

Saját arculatra szabható design, beépített blog felület, hírlevél modulok, vélemény, szavazás, fórum modulok, Instagram, FB, Pinterest bolt integráció. Modulokkal kezelhetők különböző típusú kedvezmények, kuponok.

áruház számtalan nyelven

A PrestaShop webáruházakat több nyelven is el lehet indítani. Rendelkezésedre állnak ez elkészített fordítások vagy modulok, melyek lehetővé teszik a többnyelvűséget.

statisztikák

A PrestaShop statisztikai modulja valódi kincs, a készletgazdálkodás átlátható rendszerű.

mobilbarát

A PrestaShop már a kezdetek óta össze van hangolva a mobil eszközökkel, a rendszer teljes egésze megfelel a technológiai követelményeknek. Reszponzív, azaz mobilbarát webáruház.

A PrestaShop könnyű használhatóságával mind az üzemeltetők (adminok), mind a vásárlók dolgát megkönnyíti, design és funkciók terén megfelel a kor elvárásainak, valamint a webáruház keresőoptimalizálásához is minden rendelkezésre áll. A PrestaShop Unix, Linux és Windows operációs rendszeren egyaránt futtatható, és minden design reszponzív, hogy a mobilos megjelenéssel se legyen problémánk. A beépíthető moduloknak köszönhetően semmilyen extra funkcióról nem kell lemondanunk.

Minden technikai és szakértői támogatást megadunk az indítás, a „boltvezetés” és a folyamatos frissítés során is, mint külön szolgáltatás.

Dolgozzunk együtt, mert

*

Felkészültek vagyunk

Tíz év alatt több mint 150 sikeres projekt áll mögöttünk. Folyamatosan fejlesztjünk magunk, hogy ügyfeleink webes szolgáltatásait mindig a kor kihívásainak megfelelő módon formálhassuk.

:

Őszinték vagyunk

Nem beszélünk mellé. Nyitottak és őszinték vagyunk, ezzel megteremtve a bizalmi együttműködés alapjait.

!

Aktívak vagyunk

A problémákat proaktív módon tárjuk fel és oldjuk meg folyamatos kommunikáció mellett. Ez munkamódszerünk alapvetése is, hisz a közös siker egy minőségi és gyors digitális piacra lépés.

^

Motiváltak vagyunk

Számunkra minden projekt egyformán fontos, legyen az nagyvállalati vagy közepes, helyi projekt – motiváltak vagyunk! Az ügyfelek elégedettsége az egyik mozgatórugónk.

?

Kíváncsiak vagyunk

A projekt nálunk nem zárul le az átadással. Javunkra válik a jövőbeni visszacsatolás, ezért kíváncsiak vagyunk arra, hogyan funkcionál a projekt. Emellett garantálunk egy hosszú távú és tartós háttérmunkát is, nem engedjük el ügyfeleink kezét.

|

Felelősek vagyunk

Megbízhatóak és „elegánsak” vagyunk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás során. Minden kollégánk tisztában van a projektjeinkkel kapcsolatban vállalt felelősségeinkkel.