Alapértékeink

Törödés

A csapat és a csapatmunka fogalma nálunk új értelmet nyert, az egymással való törődést is magába foglalja. És ez nem csak a kollégák közötti alapvető hozzáállást, magatartást jelenti, hanem az ügyfél – munkatárs viszonyt is. Egy projekt során mi az ügyfelet is a csapatunk részeként kezeljük, hisz egyetlen weboldal, egyetlen webshop sem tud létrejönni közös – törődéssel átszőtt – munka nélkül.

Kommunikáció

Valljuk, hogy a kurrens, pontos és konzekvens kommunikáció cégen belül és ügyfél – munkatárs relációban is nagyon olajozottá teszi a folyamatokat és a működést, végeredményben egy sikeres projekt egyik legfontosabb eleme.

Családbarát

Családbarát munkaadók vagyunk, hiszen első helyre a családot helyezzük és csak második helyre tesszük a munkát.

Miért? Mert törekszünk arra, hogy munkatársaink magán és üzleti élete egyensúlyban legyen, így garantálva kollégáink motiváltságát, egészséges hozzáállását a munkához.

Hogyan? A munkaidő teljesen rugalmas, igazodik a munkatárs életritmusához. Nem szeretjük számolni a munkaórákat, alapvetően bizalomra épül a kapcsolat. A teljesítményre és az eredményekre szeretünk koncentrálni. Számunkra ez a mértékegység.

BatoriGroup
Képzés orientált

Nemcsak kollégáink folyamatos képzésére koncentrálunk. Filozófiánkból fakad, hogy törekszünk a tudásmegosztásra, azaz folyamatosan edukáljuk ügyfeleinket is. Fontos, hogy az általunk készített és ügyfél számára átadott új, esztétikailag és funkcionálisan is jól működő weboldal / webshop ne csak átadáskor, hanem azt követően is jól működjön. Partnereinknek kivétel nélkül úgy adjuk át a kész projekteket, hogy oktatásban részesül.

Innovatívak vagyunk

Rendszerekben gondolunk. Az adminisztráció, a nyomonkövetés, a határidők betartása – mind-mind olyan feladat, ami szükségszerű, de nem szakmai feladat. Azért, hogy munkánk hatékony és pontos legyen, számtalan automatizált folyamatot és rendszert vezetünk be.

Céltudatosság

Célok és motiváció nélkül nem tudunk sikeresek lenni. Határozott és tudatosan felépített vállalati céljaink vannak, melyek egybecsengenek kollégáink egyéni szakmai céljaival. Ez egymást erősítve előre lendíti mindkét fél elérési esélyeit.

Rugalmasság

A mai – tényleg – felgyorsult és kiszámíthatatlan piaci és gazdasági helyzetben óriási versenyelőny, ha valaki rugalmas, tehát azonnal tud reagálni a kialakult körülményekre. Alkalmazkodóképességünk kifinomult, reakcióidőnk gyors.

Bizalom

Az őszinte kommunikáció egy erős bizalmat épít fel nemcsak cégen belül, hanem a cég-ügyfél kapcsolat tekintetében is. Az őszinteség mindig kifizetődő, bármilyen probléma adódik, a legfontosabb a pozitív hozzáállás, a tenni akarás és a bizalom.